M., spirited copywriter

Altijd die eeuwige zelfonderschatting en onzekerheid. Het hield me tegen in mijn werk en bedrijf. Tot ik het inzicht kreeg om Anita in te schakelen voor een coachinggesprek met NLP-oefeningen om te achterhalen waar ik bepaalde overtuigingen had laten ontstaan. Er kwam veel meer naar boven dan ik had verwacht! Het gesprek met Anita heeft me over de drempel geholpen om meer vertrouwen in eigen kunnen te krijgen, en mezelf krachtiger te presenteren. Daar heb ik elke dag weer profijt van!

 

C., interieurdesigner

Anita is een warm persoon die met respect, zorgvuldigheid, en integriteit coachte. Op een speelse en verrassende manier stelde ze mij de “juiste” vragen waardoor ik toegang kreeg tot mijn eigen antwoorden en helder inzicht kreeg in mijn eigen patronen. Ik vond het een zeer waardevolle en ook mooie ervaring die mij verder heeft gebracht in het bereiken van mijn doelen. Anita heeft veel voor mij betekend.

 

R., marktmanager

Ik heb de begeleiding van Anita Winchester als bijzonder zinvol ervaren. Ze heeft me echt getriggerd om bewust over mijn ontwikkeling en doelen na te denken. In de waan van de dag en het spitsuur van het leven kom je er vaak niet aan toe om na te denken over de toekomst, je loopbaan en het stellen van doelen. Anita gaf me de handvatten om hier gericht aan te kunnen werken en daar ben ik heel bij mee.

 

R., fondsenwerver

Anita Winchester is een bijzondere en enorm integere vrouw. Toen zij zei met NLP wel iets te kunnen doen aan mijn hooikoorts kon ik mij daar niets bij voorstellen. Samen gingen wij terug in mijn verleden, mijn herinneringen en belevenissen. Op belangrijke punten liet zij mij anders naar mijzelf kijken, anders naar de situatie. Wonder boven wonder werkt het, ik ben zo goed als volledig vrij van mijn hooikoorts. Echt heel bijzonder dat wij dit samen konden bereiken.

 

T., office manager

Anita neem je mee. Mee op reis om te ontdekken waar je last van hebt, waar je tegenaan loopt, wat je dwars zit, wat je anders wil, en vooral wat je wil bereiken. Op heel liefdevolle en professionele wijze begeleidt ze je in deze ontdekkingsreis om stap voor stap daar te komen waar je wil zijn. Je kijkt anders naar jezelf, naar anderen, naar herinneringen. Het resultaat is dat je ruimte krijgt in je hart en je hoofd waardoor vele wegen open liggen om verder te gaan met je eigen reis, met je persoonlijke ontwikkeling.  Heel bijzonder om te mogen ervaren!’

 

F., psycholoog, trainer, coach

Is Anita zweverig? Dat wordt mij wel eens gevraagd door mensen die een goeie therapeut zoeken. Ach, zweverig, da’s een kwestie van smaak. Is aandacht voor mensen hun persoonlijke ervaringen en betekenissen zweverig? Is terugkeren naar ervaringen in je leven en daarvan leren zweverig? Is communicatie van hart tot hart zweverig? Is liefdevolle confrontatie zweverig? Is verbindingen leggen met je ‘hogere’ doelen zweverig? Ja, dan is Anita zweverig. Want dat doet ze allemaal. Ik ken haar uit de NLP opleiding en weet vooral dat ik enorm met haar kan lachen (is dat zweverig?), dat ze super oprecht en betrokken is (zweverig?) en haar eigen ervaringen gebruikt in haar coaching. En dat vind ik nou weer zweverig 😉

 

K., verslavingsdeskundige, lichaamsgericht coach

Anita neemt mij als het ware aan haar hand mee naar een ervaring in mijn verleden. Wonderlijk hoe ik  feilloos weet ik waar ik moet zijn.  Ik beleef iets uit mijn kindertijd opnieuw. Anita laat mij  anders kijken naar deze gebeurtenis. Door dit nieuwe (in)zicht sla ik deze herinnering anders op. Anita geeft mij zo’n liefdevolle bedding waardoor ik deze innerlijke reis in de eerste plaats durf te maken. Namasté (ik buig voor het goddelijke in jou)!

 

Margriet, styliste, docent ROC, projectleider Streetcats.nl

De manier van werken spreekt van Anita Winchester spreekt mij erg aan.  Ik kan mijn zaken voor een lange tijd oplossen na een skype telefoon of mailsessie.
De afstemming en de analyse zijn buitengewoon scherp, en beginnen altijd bij je eigen bron. Ze maakt je verantwoordelijk voor je eigen leerpunten en biedt hierin handvaten aan die je zelf nog niet gezien hebt.
Ook kan ze je laten kijken door de ogen van de ander, waardoor je inzichten krijgt in de zienswijze van de ander. Door haar coaching ben ik gegroeid in het coachen van jeugd,  als projectleider  van www.streetcats.nl . Het pakket van Anita bevat veel tools om met je te werken en je  mee  te nemen naar een hoger niveau, waar je soms in je eentje niet bij kan.  Anita blijft  voor mij een vaste begeleider. Een aanrader voor elke ondernemer en of werkende die zijn grenzen wil verleggen of zijn vaardigheden wil vergroten op de werkvloer !

 

S., manager operations

In de zomer van 2012 heb ik Anita tijdens een Lean Leiderschapstraining leren kennen. Achteraf gezien is dit volgens mij een bijzonder moment geweest voor Anita, aangezien ik heb kunnen zien dat zij tijdens deze training zich bewust is geworden dat ze iets moest gaan doen met haar passie, welke ik zou omschrijven als mensen helpen met behulp van NLP. In de zomer van 2012 zaten zowel Anita als ik niet lekker in ons vel en we hebben na de training contract met elkaar gehouden om te kijken wat we daar aan konden doen. Gedurende deze periode heeft Anita mij kunnen helpen om meer inzicht in mezelf te krijgen en zij kon de theorie die ze op dat moment leerde toepassen bij mij. Ik heb Anita in deze tijd leren kennen als een zeer integer persoon die het hart op de goede plek heeft en mij oprecht wilde helpen. Ik vind haar erg sensitief, leergierig en ze staat ook open voor feedback. Dat ze op dat moment, terwijl ze nog niet volledig in haar kracht zat, mij al zo goed kon helpen, geeft mij veel vertrouwen dat ze in de toekomst anderen nog veel beter kan helpen om hen in hun kracht te zetten!

 

H.,  projectmanager

Ik heb Anita ervaren als een integere, vakkundige en betrokken therapeut.  Ik ben bij haar geweest omdat ik graag een objectieve, frisse kijk wilde hebben op de zaken die mij op dit moment in mijn leven bezig houden. Anita heeft mij weer bewust laten worden van de dingen die echt belangrijk voor mij zijn, zowel werk als privé. Hierdoor kan ik veel beter prioriteiten stellen en vooral genieten van de gevolgen van mijn keuzes. Niet maandenlang praten over problemen, maar een kortdurend traject, dit sprak mij erg aan. Daarnaast heeft zij mij ook “nog even” verlost van mij katten allergie! Anita, nogmaals bedankt, je bent een topcoach!

 

K., health coach

Anita is a very wonderful, warm and loving woman and an outstanding coach. She is passionate, highly skilled, insightful and fun to be around. She loves what she does and that is what you get! She is so dedicated to giving it all to her clients – always supportive and challenging when it’s needed. If you feel like supporting yourself with some power health and life-coaching – I cannot recomment her enough, she’s the one!