Mijn naam is Anita Winchester. Sinds 2011 werk ik als gediplomeerd therapeut en NLP coach in Diemen. Mijn motto ‘volledig en krachtig zijn wie je bent!’ doorleef ik zelf ook. Ik koos dit vak vanuit een diepe behoefte  dicht bij mijzelf te komen en als mens voortdurend te groeien. Ik ben ervaringsdeskundig op gebied van HSP en burn-out. Daarom kan ik me goed in jou inleven en je krachtige tools aanreiken om je doelen te bereiken.

 

Droomvlucht

Metafoor voor mijn rol is een zwerm vogels die naar het zonnige zuiden vliegt. Eerst vlieg ik vooraan en houd jou uit de wind. Zo kan jij vrij om je heen kijken en jouw landschap overzien. Je kunt beschermd even bijkomen, je kracht opbouwen en genieten van nieuwe uitzichten. Na verloop van tijd sluit ik achteraan en ga jij aan kop. Jij hebt nu de regie, de kracht en het inzicht ontwikkeld om je eigen droomvlucht waar te maken.

 

Altijd blijven ontwikkelen

Ik werk doelgericht, met sensitiviteit, intuïtie, humor en een flinke portie gezond verstand. Ik volg jaarlijks bijscholingen en ben voortdurend op zoek naar nieuwe kennis en vaardigheden. Altijd blijven ontwikkelen geeft me inspiratie.

 

HSP at work

Vanaf 2015 werk ik samen met Saskia Klaaysen in Amersfoort van Anahata personal coaching. Saskia is een gedreven pionier op HSP gebied en oprichter van HSP at work. Een prachtig initiatief voor organisaties om de waardevolle kwaliteiten van HSP’s te laten stralen op het werk.

 

Wil je meer weten? Bel of mail me gerust.