werkwijze

Je kunt bij mij terecht voor korte en langere therapeutische begeleidingstrajecten en maatwerktrainingen. Ik ben als natuurgeneeskundig therapeut gespecialiseerd in:

  • persoonlijke ontwikkeling
  • hoog sensitiviteit
  • burn-out

In een (kosteloos) kennismakingsgesprek kijken we of het klikt en of we met elkaar in zee gaan. Naast persoonlijke sessies bied ik Skype of telefonische sessies. Mijn coaching sessies duren  circa 1,5 uur.

Met intensieve begeleiding komen we snel tot de kern en help ik je te komen waar je wilt zijn. Mijn therapie is altijd maatwerk, want iedereen is uniek en verdient een unieke ondersteuning.

Om je doelen te bereiken werken we met  beproefde methodes zoals NLP, health coaching, HSP coaching, chronical stress reversalmBraining en mindfulness.

Met mijn aanpak krijg jij met TROTS de volledige regie over je eigen leven. TROTS staat voor een cyclus die je één of meerdere keren doelgericht doorloopt:

T          Terugkeren naar jezelf, wie je bent, wat je voelt, wat je wil

Je maakt contact met de waardevolle informatie die je lichaam en intuïtie al weet en je geeft. Je krijgt inzicht in je gedragspatronen en waar ze vandaan komen. Je leert welke vaardigheden en overtuigingen je helpen om de volgende stap in je leven te zetten.

R           Resultaten visualiseren

Zoals topsporters dat ook doen, visualiseren we jouw gewenste resultaten. Door zo levendig en specifiek mogelijk te associëren breng je je doel dichterbij. Je geeft jezelf ruimte en creativiteit om te dromen en daarna geïnspireerd aan de slag te gaan.

O           Ontdekken hoe je daar het beste komt

Er zijn meerdere wegen die naar Rome leiden. Jij weet zelf welke oplossingen het best bij jou passen. Ik help je om de verbanden te zien. Je zult versteld staan van je eigen wijsheid!

T          Testen, spelen, experimenteren

Speel met het nieuw geleerde, het hoeft niet in een keer goed. Gun jezelf de leermomenten en nieuwe inzichten om bij te sturen. Geniet van het experimenteren en ervaren van de nieuwe keuzemogelijkheden die je gecreëerd hebt.

S          Supersterk, met volle overtuiging het geleerde in praktijk brengen

Vier je successen, geniet van je resultaten en wees daar enorm TROTS op!

werwijze

trefwoorden: coach Diemen coaching in Diemen mindfulness Diemen hsp coaching hoog sensitiviteit hooggevoeligheid burn-out wijsheid onbewuste lichaamsgericht werk systemisch werk NLP Diemen beste coach topcoach voordeelregeling