Anita Winchester

Mijn naam is Anita Winchester. Sinds 2011 werk ik als gediplomeerd therapeutische NLP coach in Diemen en vanaf 2015 ook in Amersfoort bij Anahata personal coaching, de praktijk van Saskia Klaaysen. Mijn interesse voor dit vak is voortgekomen uit de wens dicht bij mijzelf te komen en als mens voortdurend te groeien. Sterke groei ontspruit soms in de meest uitdagende tijden.  Juist dan heb je de kans om je eigen kracht en wijsheid opnieuw te ontdekken. Dat is mijn eigen ervaring die ik heel graag wil overbrengen aan anderen. Ik bied stevige ruggensteun,  zodat je geïnspireerd andere, betere keuzes kunt maken die je wensen en ambities ondersteunen.

Ik werk doelgericht, met sensitiviteit, intuïtie, humor en een flinke portie gezond verstand. Ik ben voortdurend op zoek naar nieuwe kennis en vaardigheden die ik in mijn therapeutische coaching en training kan toepassen. Onderwerpen waarvoor cliënten bij mij komen hebben vaak ook in mijn eigen leven gespeeld. Vanuit die kennis en ervaring kan ik me goed in jou inleven en je krachtige tools aanreiken om je doelen te bereiken. Mijn werkwijze is altijd persoonlijk maatwerk.

Voor de beste resultaten werk ik met diverse methodieken: NLP, lichaamsgericht werk, mBraining,  systemisch (relationeel) werk en creatieve oefeningen.  Ik heb me gespecialiseerd in persoonlijke ontwikkeling, burn-out en hoog sensitiviteit. Mijn aanpak zorgt er voor dat jij met TROTS weer de regie neemt over je eigen leven!

T             terugkeren naar jezelf, wie je bent, wat je voelt, wat je wilt en waar je staat

R             resultaten visualiseren

O            ontdekken hoe je daar het beste komt

T             testen, spelen, uitvinden wat het beste bij je past

S             supersterk, met volle overtuiging in praktijk brengen wat je hebt geleerd

 

Wil je meer weten? Bel of mail me gerust.

Ik ben graag je gids voor jouw krachtige persoonlijke ontwikkeling!

 

trefwoorden: coach Diemen coaching in Diemen mindfulness Diemen hsp coaching hoog sensitiviteit hooggevoeligheid burn-out wijsheid onbewuste lichaamsgericht werk systemisch werk NLP Diemen beste coach topcoach voordeelregeling